Over ons

Dit is de blog van de Gentse openbare bibliotheek. Wij zorgen hier regelmatig voor recensies en interviews, vooruitblik en verslag van activiteiten en ander nieuws om je op de hoogte te houden van wat je hier kunt beleven of gemist hebt. Op onze website is de praktische informatie van de bibliotheek nog steeds te vinden, samen met korte nieuwsitems en aankondigingen van evenementen. Ook onze catalogus is het bekijken waard. Daar kan je al onze boeken, cd’s en films zonder moeite terugvinden.

Verder houden we je ook graag op de hoogte via onze twee interessante nieuwsbrieven: Uitgelicht en onze gloednieuwe Ingelicht.

Met Uitgelicht geven we de fervente leesfanaten en andere geïnteresseerden tal van interessante lees-, kijk- en luistertips mee. De nieuwe nieuwsbrief Ingelicht zal zich eerder toespitsen op onze activiteiten en dienstverlening – voor en achter de schermen. Ook het nieuws over de Krook, de nieuwe bibliotheek in aanbouw, komt in Ingelicht aan bod.

DeBibGent_TIF-0657

2 gedachtes over “Over ons

  1. bibliotheekgent zegt:

   Beste,

   Hartelijk dank voor uw reactie en uw terechte bedenking. Aan de rechterkant van de blog kunt u een menu openklappen waarin (onder andere) een zoekvak van de catalogus staat, waar u de boeken, dvd’s, cd’s … kunt zoeken en vinden. We hebben voor de duidelijkheid nu ook nog een link naar de catalogus onder de blogtitel “Blog bibliotheek Gent” en in “Over ons” bijgeplaatst. Vriendelijke groeten. Bibliotheek Gent

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s