‘Bibklas van het jaar’ in de bib van Mariakerke


Drie klassen 5 en 6 van drie verschillende scholen – De Wijze Eik 1 & 2 en OLV-Visitatie – werden op dinsdag 17 juni in de bloemetjes gezet. Zij waren verkozen tot ‘toffe bibklas van het jaar’ voor hun fijne bibliotheekbezoeken: ze kwamen met regelmaat langs, zochten rustig, vonden leuk leesvoer en boeiende informatie, hielpen elkaar, wisselden tips uit en … ze lieten de bib na elk bezoek tiptop in orde achter.

Bij de uitreiking werden ze in de bib opgewacht door de Babbelbaron en zijn Bagagepage. Speciaal voor deze klassen sloegen zij hun kamp op in de bib en vertelden een exclusief, nog niet uitgegeven, echt gebeurd verhaal. Daarna werden de jongeren tot Verhalenvazal getikt. Na uitreiking van het diploma verrasten de Babbelbaron en zijn Bagagepage de jongeren met een spectaculair vuurwerk, waarna het feestmaal kon beginnen!

Onze felicitaties voor de drie winnende klassen en voor alle klassen van Mariakerke die een heel schooljaar lang de boeken van de bib lenen en lezen! De 60 klassen ontvingen een diploma en alle 1.200 leerlingen kregen een leuke vakantiebladwijzer mee naar huis, om een hele zomer verder te gebruiken bij het lezen.

 

 

 

 

 

Bekijk de filmpjesop de website van OLV Visitatie.

‘Bibklas van het jaar’ in de bib van Mariakerke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s