Ha’fest (win tickets)


banner-hafest-event-4dHa’fest is een nieuw vierdaags evenement in Gent. Het festival wordt van 7 tot en met 10 mei 2014 in en rond de Handelsbeurs georganiseerd. De centrale muzikant van deze eerste editie is Roland Van Campenhout. Leners van de muziekafdeling in bib Zuid kunnen duotickets winnen voor de slotavond van het festival.

De Piepkes – wo. 07/05/2014

Roland Van Campenhout vormt samen met Frederik Sioen en Pieter-Jan De Smet De Piepkes. Ze brengen zelfgeschreven absurde en grappige kinderliedjes. De voorstelling is gericht op jonge toeschouwers vanaf vijf jaar en zelfs ouders zijn toegelaten.

www.handelsbeurs.be/nl/agenda/detail/hafest-de-piepkes

piepkes_home

The Bureau of Atomic Tourism / Roland, Mauro Pawlowski + guests – do. 08/05/2014

The Bureau of Atomic Tourism (B.O.A.T.) is een internationale avant-gardistische jazzgroep. Drummer Teun Verbruggen is de oprichter van B.O.A.T.. Hij is bekend door zijn samenwerking met Jef Neve, Flat Earth Society, Mauro Pawlowski, Arve Henriksen, Ernst Reijseger en Trevor Dunn. De andere groepsleden van B.O.A.T. zijn Andrew D’Angelo, Tim Dahl, Hilmar Jensson en Jozef Dumoulin.

Roland en Mauro Pawlowki brachten in 2013 samen het album New Found Sacred Ground uit. De gitaristen worden tijdens het concert in de Handelsbeurs begeleid door Bart De Nolf en Jeroen Stevens.

www.handelsbeurs.be/nl/agenda/detail/hafest-dag-1

Inwolves / Liesa Van der Aa & 42 voices: The Hall – vr. 09/05/2014

Inwolves is sinds 2012 een nieuw muzikaal project van Karen “Kicking K” Willems. Zij is vooral bekend als Stef Kamiel Carlens’ vaste drummer en percussionist bij zijn Zita Swoon en Yuko. De overige groepsleden zijn Jürgen De Blonde (de Portables, Köhn) en Ward Dupan (Low Vertical).

De elektronische muziek van Inwolves brengt het publiek in de Sint-Jacobskerk in de juiste sfeer voor het concert van Liesa Van der Aa. ‘The Hall’ is een muziekstuk voor 42 stemmen dat op Ha’fest in première gaat. De gezangen worden gebracht door Liesa Van der Aa en het Waancel Podiumkoor.

www.handelsbeurs.be/nl/agenda/detail/hafest-dag-2

Radio Crochet – za. 10/05/2014

Radio Crochet is een groots concert waar iedereen aan kan deelnemen. Het orkest wordt op zaterdagnamiddag geleid door Wim Opbrouck, Roland Van Campenhout, Peter Vermeersch en Karen Willems.

www.handelsbeurs.be/nl/agenda/detail/hafest-radio-crochet

www.facebook.com/events/654597014611605/

BaBa Zula feat. Fred Frith / De Dolfijntjes XL – za. 10/05/2014

De Turkse psychedelische groep BaBa Zula en cultgitarist Fred Frith openen de slotavond. Ha’Fest wordt afgesloten met een concert van De Dolfijntjes XL.

BaBa Zula heeft samengewerkt met Mad Professor en Alexander Häcke van Einstürzende Neubauten. Ze werden bekend als hoofdrolspelers in Crossing the bridge, een muziekspeelfilm over Istanbul van Fatih Akin.

Fred Frith begon zijn carrière bij de Britse progrockgroep Henry Cow. Hij werkte samen met Robert Wyatt, The Residents, Mike Patton, Bill Laswell, John Zorn en Iva Bittova.

De Dolfijntjes is een van de meest opwindende balorkesten van Vlaanderen. De groep wordt geleid door Wim Opbrouck en Wim Willaert. In de XL-editie spelen ze met een zeskoppige blazerssectie. Het concert in de Handelsbeurs is het enige optreden dat ze in 2014 geven.

www.handelsbeurs.be/nl/agenda/detail/hafest-dag-3

Win tickets voor BaBa Zula feat. Fred Frith / De Dolfijntjes XL op zaterdag 10 mei 2014 om 20.15 uur.

Wie 1 of meerdere items ontleent in de Afdeling Muziek en Film van bib Zuid tijdens de periode 10 april tot en met 6 mei 2014 maakt kans om één van de vijf duotickets te winnen.

Slechts één deelname per lener.

Neem een invulstrook bij de themastand op de Afdeling Muziek en Film en vermeld je gegevens. Het ingevulde formulier kan je kwijt in de deelnemersdoos.

De loting is voorzien op woensdag 7 mei 2014. De winnaars worden persoonlijk verwittigd. Vanaf een uur voor aanvang van het concert kunnen ze hun vrijkaarten ophalen aan de ticketbalie van de Handelsbeurs.

Philippe Paelinck

Ha’fest (win tickets)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s