Uitgelicht, het e-zine met onze tips nu ook op Pinterest


uitgelichtpinterestIn ons maandelijkse e-zine Uitgelicht delen we tips uit de rijke collectie van de bibliotheek. Als je nog niet geabonneerd was, kan je je hier (onderaan) inschrijven ; binnenkort verschijnt het maart-nummer. Ondertussen zijn er het voorbije halfjaar al 6 nummers van Uitgelicht verschenen met tientallen boeken-, muziek-, film- en striptips. De covers of bijhorende afbeeldingen van deze tips vind je nu allemaal verzameld op één prikbord op onze Pinterest-site.
Pinterest is een relatief jonge sociaalnetwerksite, die eigenlijk wat op een reusachtig prikbord lijkt. Mensen kunnen foto’s en afbeeldingen met hun vrienden of in het openbaar delen op zgn. moodboards. Die afbeeldingen kunnen ze vanop andere sites ‘pinnen’ of uploaden van hun computer. Zo is Pinterest natuurlijk een zéér visueel medium.

Op ons Uitgelicht-bord zie je nu in één oogopslag de tips van de bibliotheekmedewerkers op een handige en visueel aantrekkelijke manier.
Uiteraard gaan we onze Pinterest-account binnenkort voor nog vele, andere leuke toepassingen gebruiken. We houden je op de hoogte!

Uitgelicht, het e-zine met onze tips nu ook op Pinterest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s