OPROEP: geef jouw mening en maak kans op een mooie prijs… (tem 16/3!)


De Stad Gent en de Gentse bibliotheek vragen jouw mening! Nog tot 16 maart kan je deelnemen aan een grootschalig onderzoek via deze link. Je kan er o.m. aangeven wat jouw verwachtingen zijn voor de nieuwe bibliotheek aan De Krook.

Het invullen van de vragenlijst vraagt wat tijd… maar kan ons in grote mate vooruit helpen om de dienstverlening van de bibliotheek en de stad Gent te verbeteren.

Bovendien: door deel te nemen red je 1 m² bedreigd regenwoud van verdwijning en maak je kans op een van de vliegreizen naar New York of een van de iPads. Of een exemplaar van het Gentse dromenboek van stadsdichter 2009-2012 Peter Verhelst. Dat is mooi meegenomen!

Alvast hartelijk dank!

Een onderzoek van LMOV – Lokaal Marktonderzoek Vlaanderen, met ondersteuning van Universiteit Antwerpen, Locus, VVBAD, VVC en Provincie West-Vlaanderen.

www.v2020.be

OPROEP: geef jouw mening en maak kans op een mooie prijs… (tem 16/3!)

2 gedachtes over “OPROEP: geef jouw mening en maak kans op een mooie prijs… (tem 16/3!)

  1. Silke Popelier zegt:

    Mochten jullie nu eens onze mening vragen vóór jullie de bouw van dergelijk groot en geldverslindend project laten uitvoeren, waar zeker al het veelvoud aan oerwoud voor gesneuveld is; dat zou al eens een prestatie zijn om u tegen te zeggen! Wie geeft er in feite iets om onze mening?

    Like

  2. een regen wout reden dan zou er veel moeten geburen wanner ze dat inzien dat het nuttig is. maar ja wie zal er hem de moeite doen om gewoon bomen te reden als ze er meer mee kunnen. het is toch steeds zo geweest want in hun ogen niet erg interessant is voor vele de moeite niet om er is voor te doen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s