Tentoonstelling ‘Mijn allermooiste speelgoed op reis’


AfbeeldingDe hele maand oktober kan je in het kader van het voorleesjaar de originele tekeningen van het prentenboek ‘Mijn allermooiste speelgoedwoordenboek’ van Pieter Gaudesaboos bekijken in twee Gentse bibliotheekfilialen: van 2 t.e.m. 14 oktober in Bib Zwijnaarde en van 16 t.e.m. 30 oktober in Bib Oostakker (tijdens de openingsuren).
Op woensdag 16 oktober brengt Pieter in Bib Oostakker de workshop ‘Mannetje Koek’ voor kinderen van 5 tot 8 jaar. Na een voorleesmoment gaan we creatief aan de slag met het allerkleinst koek-boekje ter wereld. De workshop is gratis en je kan reserveren via 09 251 87 94 of oostakker.bib@gent.be
Pieter Gaudesaboos is auteur, illustrator en vormgever en spreekt met zijn fantasie en humor alle leeftijden aan. Ieder prentenboek is weer helemaal anders, toch pik je een ‘Gaudesaboos’ er zo uit!
Voor Mijn allermooiste speelgoedwoordenboek selecteerde hij het mooiste speelgoed van vroeger en nu en gaf er zijn eigen interpretatie aan. Van een Playmobilmannetje tot een magnetisch alfabet, van steeknagels tot Lego en van een pop tot een blokkendoos. Een dik boek waar ouders en kinderen uren in kunnen bladeren en ontdekken.

Iedereen is van harte welkom!

Tentoonstelling ‘Mijn allermooiste speelgoed op reis’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s