OdeGand 2013


odegand13De 11de editie van OdeGand wordt op zaterdag 14 september 2013 georganiseerd. Het stadsfestival is de start van het nieuwe culturele seizoen in Gent.

Nationale en internationale artiesten uit de wereldmuziek, jazz en klassieke muziek vormen het aanbod. Je kan kiezen uit meer dan 60 concerten van ongeveer 40 minuten.

Het muziekfestijn wordt op en langs het water georganiseerd. Met de boot vaar je van het ene concert naar het andere en bereik je de diverse locaties. Alle concerten beginnen stipt op het geprogrammeerde aanvangsuur. Tijdens de concerten blijven de deuren gesloten.

Onze tips : Trio Mediaeval, Julius Drake, Jean Tubéry, Stephan MacLeod, Gratitude Trio en Vox Clamantis en Mindy Meng Wang (Chinese wereldmuziek)

De Gentse cultuurmarkt vindt plaats op de Kouter van 13.30 tot 18 uur.

Kinderen staan centraal tijdens de KidsOdeGand op zondag 15 september 2013. OdeGand By Night is een nieuw evenement. Tijdens de eerste editie van de nachtelijke variant van OdeGand wordt klassieke muziek verweven met het nachtleven. Blikvangers zijn Jef Neve en Jeff Mills.

De varianten van OdeGand maken deel uit van Gent Festival van Vlaanderen. De 56ste editie is gepland van 14 tot en met 28 september 2013.

Philippe Paelinck

OdeGand 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s