Leesgroepen opnieuw van start! Schrijf snel in…


Lees je graag en wil je met andere boekenliefhebbers leeservaringen en –tips uitwisselen? Heb je zin om eens echt door te bomen over een boek? Dan is een leesgroep iets voor jou!

Vanaf september 2013 gaan de 14 leesgroepen opnieuw van start in de hoofdbib en in bibliotheken in verschillende wijken en deelgemeenten.
Een gezamenlijk initiatief van Vormingplus en van Bibliotheek Gent.

Waar & wanneer?

Zie data en locaties op de webpagina van Vormingplus.

Hoe werkt een leesgroep?

Twaalf deelnemers komen vijf keer per jaar met een begeleid(st)er bij elkaar in de bibliotheek om een boek te bespreken.
Een leesgroep is dé manier om op een gezellige en interactieve manier je inzicht in een boek te verbreden en te verdiepen, en dit samen met mensen die er ook alles van willen weten. Je ontdekt meer invalshoeken dan je mogelijk acht en je scherpt je manier van lezen aan.

Inschrijven en betalen

Je kan inschrijven via de website van Vormingplus (klik op de leesgroep van je keuze), via mail, telefonisch (09 224 22 65) of ter plaatse (Reigerstraat 8).

Voor één leesjaar betaal je 20 euro voor vijf bijeenkomsten (koffie of thee inbegrepen). Wie werkzoekend is, student of een verhoogde tegemoetkoming krijgt van het ziekenfonds, betaalt slechts de helft van de prijs.

Leesgroepen opnieuw van start! Schrijf snel in…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s