Inhuldiging Vertelstoel in Jeugdbib Zuid (14/9)


voor-apartOp zaterdag 14 september is het eindelijk zover. Vanaf dan kan je de enige echte Vertelstoel van de bib bewonderen! En dat willen we graag samen met jou vieren.

Om 10u30 knipt schepen Annelies Storms het Vertellint door. Dit is de start van een najaar bomvol vertel- en voorleesplezier in alle Gentse bibliotheken.

Na de inhuldiging brengen Sara en Barbara van vzw Casa Blanca een vertelvoorstelling in het amfitheater in Jeugdbib Zuid. Deze voorstelling is gratis en voor de hele familie. Reserveren is niet nodig.

Na de voorstelling is iedereen welkom voor een hapje en een drankje!

Wat valt er dit najaar allemaal te beleven?

Veerle Ernalsteen vertelt het verhaal ‘Aaron en zijn geit Kriebeltje’, er zijn de sprankelende verhalen uit de verhalenkist ,  Firdevis Kaya leest voor, studenten woordkunst en drama tonen hun vertelkunsten en nog veel meer. Bovendien is er in oktober de tentoonstelling  ‘Mijn allermooiste speelgoed op reis’ met werk van illustrator Pieter Gaudesaboos uit zijn prentenboek ‘Mijn allermooiste speelgoedwoordenboek’ en brengt hij de workshop ‘Mannetje Koek ‘. Wil je weten wanneer en waar al dit fraais staat te gebeuren: het volledige programma kan je vinden op http://vertelstoel.tumblr.com

Voor de Vertelstoel werkt de bibliotheek samen met vzw Casa Blanca en met Brede School Gent

Inhuldiging Vertelstoel in Jeugdbib Zuid (14/9)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s