Library sessions najaar 2013


heelEen eerste reeks library sessions werd tijdens het voorjaar georganiseerd. Elk optreden werd door meer dan 100 toeschouwers bezocht. Het publiek kon genieten van de muziek van Dirk Blanchart, Imaginary Family, Daithi Rua en Bruno Deneckere.

De library sessions zijn concerten in de muziekafdeling van bib Zuid. Het zijn (semi-)akoestische optredens van ongeveer 30 minuten. De sessies zijn elke 2de zaterdag van de maand om 15 en 16 uur gepland.
Tijdens de pauze en na de laatste sessie is een ontmoeting met de artiest mogelijk. De toegang is gratis. Reserveren is niet nodig.

Het programma van het najaar 2013 omvat 4 concerten van oktober 2013 tot en met januari 2014. Het najaar wordt ingeleid met een extra sessie op vrijdag 6 september 2013. Het Rony Verbiest Kwartet geeft om 12 uur een lunchconcert op het festival Jazz in ’t Park. Om 15 uur concerteert Rony Verbiest solo in de muziekafdeling van bib Zuid.

Programma najaar 2013 :

Eef van Acker (za. 12 oktober 2013)

Ht Roberts (za. 9 november 2013)

Fernant Zeste (za. 14 december 2013)

Lien & Bart (za. 11 januari 2014)

Volgende fragmenten zijn opgenomen tijdens de library sessions van 11 mei 2013 :

Bruno Deneckere – Crescent of the Moon

Bruno Deneckere – Blue Sky over Nashville

Philippe Paelinck

Library sessions najaar 2013

6 gedachtes over “Library sessions najaar 2013

  1. […] Ht Roberts is de muzikale gast tijdens de library sessions van 9 november 2013. De library sessions zijn een reeks concerten in de muziekafdeling van bib Zuid. De sessies worden elke 2de zaterdag van de maand om 15 en 16 uur georganiseerd. De optredens duren ongeveer 30 minuten. Tijdens de pauze en na de laatste sessie is een ontmoeting met de artiest voorzien. Het volledige programma van dit najaar vind je hier. […]

    Like

  2. […] Fernant Zeste is een bebaarde bluesy singer-songwriter. Hij treedt op tijdens de library sessions van 14 december 2013. De library sessions zijn een reeks concerten in de muziekafdeling van bib Zuid. De sessies worden elke 2de zaterdag van de maand om 15 en 16 uur georganiseerd. De optredens duren ongeveer 30 minuten. Tijdens de pauze en na de laatste sessie is een ontmoeting met de artiest voorzien. Het volledige programma van dit najaar vind je hier. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s