Zoek de schatkist van Vlieg! De hele zomer lang…


Kom uit en vliegEr zit een kunstschat verstopt in de Gentse bibliotheken!  Vind je dit ook zo spannend? Kom langs, en speur mee…Vind jij de schat, dan word je de trotse bezitter van een kunstwerkje van Koen Vanmechelen. Sterker nog: jij kan peter of meter worden van het unieke kuiken van deze kunstenaar. Zijn kuikens kunst!? En of! De kippen van Koen Vanmechelen maken deel uit van een groot hedendaags kunstwerk waarbij veertigduizend eieren worden uitgebroed onder warme rode broedlampen. Slechts 1 ei is bevrucht, wie de code vindt van dit ei wordt meter of peter van het kuiken dat eruit komt piepen.  Je kan het kunstwerk gaan kijken in de Leuvense Kruidtuin.

Ben jij in de ban van kunst? Rep je dan naar de bib in je buurt, onze boeken kunnen je wellicht bekoren. Wil je er ook van proeven? Dan zijn de doe-opdrachten in de hoofdbib zeker iets voor jou.Er zijn ook spelletjes en je kunt er meer lezen over het ‘Cosmpolitan Chicken Project’.

Op UiTmetVlieg.be ontdek je waar je een schat vindt. Met de stempelschattenkaart ga je op jacht in alle schattenkamers van de stad Gent! Post hem voor 5 september in de schattenbrievenbus in jouw bibliotheek.

De zomeractie van Vlieg loopt van 26 juni tot en met 1 september 2013 en richt zich naar jonge kiekens… euhm jonge kinderen tot 12 jaar.

 

Zoek de schatkist van Vlieg! De hele zomer lang…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s