‘Eerste steen’ Waalse Krook wordt digitaal gelegd op za.18 mei!


dekrookpuin2Wat kon je anders verwachten voor De Krook, het nieuwe multimediale centrum voor kennis, cultuur en economie, dan een ‘digitale eerstesteenlegging’! Het is de officiële ‘open’ verklaring van De Krook en de start van de gloednieuwe community-website. Jong en oud, analoog en digitaal, verleden en toekomst ontmoeten elkaar vanaf 18 mei op dekrook.be.

Op het programma op zaterdag 18 mei (vanaf 14u):

  • Gidsbeurten in het Wintercircus, doorheen de wijk en rondom de bouwwerf (gratis, reserveren bij Gentinfo 09 210 10 10 ma-za 8-19u).
  • Radiostudio ‘Uw Krook’, waar je kan vertellen wat De Krook voor jou heeft betekend. En nog zal betekenen. Jouw toekomstvisie, dromen en ideeën over De Krook zijn er meer dan welkom.
  • Een feest vanaf 21u in het Wintercircus, met de documentaire ‘The sound of Belgium’ – over de Gentse roots van new beat – en aansluiten een afterparty (reserveren bij tim(at)avenuel.be)

Meer info op de website van De Krook!

Het officieel gedeelte (11-14u) is uitgesteld wegens het overlijden van voormalig Oost-Vlaams gouverneur André Denys. De begrafenis vindt zaterdag plaats in de Gentse Sint-Baafskathedraal – op hetzelfde ogenblik als het geplande academisch moment. Als gevolg van deze spijtige gebeurtenis – Denys was een gerespecteerd politicus en een bevlogen mens, en de Provincie is medebouwheer van de Waalse Krook – zal het dagprogramma (11-14u) van De Krook op zaterdag 18 mei dan ook worden uitgesteld.

‘Eerste steen’ Waalse Krook wordt digitaal gelegd op za.18 mei!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s