‘De eenzaamheid van de egel’: win 2 tickets voor de voorstelling (LOD)


De eenzaamheidvd egelKen jij de egel? Toon Tellegen schreef een heel mooi verhaal over de eenzaamheid van de egel. Die is heel bijzonder, in de eerste plaats omdat hij er zelf voor gekozen heeft.

Hij is druk in de weer om vooral nog eenzamer te worden. ’s Nachts ligt hij wakker en bedenkt hij nieuwe strategieën. Hij raakt zo geobsedeerd dat hij dieren die hij in het bos tegenkomt – slechts toevallig in het voorbijgaan! – alleen nog maar over eenzaamheid hoort praten, of ruziën, of vechten. Het wordt steeds stiller om hem heen, ijzig stil op het laatst. Dan geeft hij een brief aan de wind mee:

“Dieren, Zijn jullie mij vergeten, Ik besta nog.”

De egel

Help! De egel voelt zich zo eenzaam! Er is immers niemand eenzaam, zo lang er iemand aan hem denkt. Schrijf jij een mooie brief en/of tekening naar hem? De brievenbus staat in de jeugdbibliotheek aan de Zuid. De egel zal met gesloten ogen een winnaar trekken uit de brievenbus. Die mag met mama of papa woensdag 15 mei naar de première van De Eenzaamheid van de Egel (8+) in de Vlaamse Opera in Gent. De wedstrijd loopt tot en met maandag 6 mei. De gelukkige winnaar wordt ten laatste verwittigd op vrijdag 10 mei. Laat je contactgegevens na onderaan de brief, zodat de egel jou een e-mail kan sturen.

Veel succes!

Meer informatie vind je op de website van LOD.

De jeugdafdeling

‘De eenzaamheid van de egel’: win 2 tickets voor de voorstelling (LOD)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s