‘Illustreer je eigen boekje’. Workshop met Trui Chielens in Bib Mariakerke (do.3/01)


beeld trui chielensBen je ook gek op die mooie illustraties in kinderboeken? Hou je bovendien van tekenen en heb je een flinke dosis fantasie? Dan is deze workshop waarschijnlijk iets voor jou! Illustratrice Trui Chielens neemt je mee in haar wereld van verhalen en tekeningen. Ze vertelt over wat illustreren precies is en wat er allemaal bij komt kijken. Zo krijg je o.a. een antwoord op de vraag of een illustrator letterlijk moet tekenen wat er in een verhaal geschreven staat. Daarna ga je zelf aan de slag. Op basis van een bestaand (vb. een sprookje) of een zelf verzonnen verhaal maak je zelf een aantal illustraties. Een miniboekje is het resultaat!

Ben je creatief en gebruik je graag je fantasie, kom dan zeker naar Bib Mariakerke en geniet mee van deze gratis workshop (14 tot 16u). Alle kinderen van 6 tot 12 jaar zijn welkom! Reserveren kan via 09 09 227 91 95 of  mariakerke.bib@gent.be

Trui Chielens maakte illustraties voor o.a. het kinderboek Hoe ik het kopbeest versloeg: 23 manieren om niet onzichtbaar te zijn en het luisterboek ‘Ozewiezewatte’.

‘Illustreer je eigen boekje’. Workshop met Trui Chielens in Bib Mariakerke (do.3/01)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s