Bib Drongen verhuist! Gesloten 26-29 november


Van maandag 26 tot en met donderdag 29 november verhuist de bibliotheek van Drongen naar de nieuwe locatie aan de overkant van de Antoon Catriestraat op nummer 4.

De bibliotheek krijgt een plaats in de ene helft van het gebouw van het Clubhuis voor senioren, in afwachting van de verbouwing van de andere helft. De nieuwbouw- en verbouwingswerken zullen pas starten zodra de senioren kunnen verhuizen naar hun nieuwe locatie in het Boerenhof. Daar moeten de verbouwingen nog beginnen. Het wordt dus nog een tijd behelpen in een beperkte ruimte.

Lenen – terugbrengen – verlengen tijdens de sluitingsdagen (ma.26, wo.28 en do.29 november):

  • Lenen of terugbrengen is niet mogelijk in bib Drongen. Ook materialen van bib Drongen binnenleveren in een andere bibliotheek is niet mogelijk.
  • De leentermijn wordt aangepast: als de terugbrengdag tijdens de sluitingsdagen zou vallen, komt er een week extra bij.
  • De leentermijn verlengen is mogelijk online www.gent.be/bibliotheek > Mijn bibliotheek of telefonisch via Gentinfo 09 210 10 10 (ma. t.e.m. za. 8-19u)

Op zaterdag 1 december heropent de bibliotheek op de nieuwe locatie met een kopje koffie of een glaasje sap. Echt feesten doen we pas later, na de verbouwing en de herinrichting.

Bib Drongen verhuist! Gesloten 26-29 november

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s