Literatuur en muziek op Crossing Border Festival


Net als de voorbije jaren nodigt Crossing Border half november te Den Haag, Enschede én te Antwerpen weer muzikanten en auteurs uit die er op dit moment toe doen. In de Antwerpse Arenbergschouwburg kan u op 18 november genieten van muziekoptredens van o.a  Andrew Bird, First Aid Kit, I Am Kloot, Spiritualized en Liesa Van der Aa.
Het literaire luik voorziet in interviews met en of voorleessessies van o.a. Edna O’Brien, David Vann, Michael Chabon en Juan Gabriel Vásquez en de Vlaamse debutanten Roderix Six (Bronzen uil-winnaar) en Marnix Peeters. Voor het middagprogramma is journalist en publicist Robert D. Kaplan te gast. Jan Leyers interviewt hem over zijn nieuwste titel  De wraak van de geografie in de Spiegelzaal van het Paleis op de Meir.

Wie zich vooraf terdege wil informeren kan terecht op de uitstekende website van het festival en op woensdag 31 oktober brengt De Standaard een speciale Crossing Border bijlage.  In De Standaard der Letteren van 16 november zullen een aantal auteurs gerecenseerd en geïnterviewd worden.

De bibliotheek pikt in met  themastands op de literatuur- en muziekafdeling en met een keuzelijst op de catalogus.

Literatuurafdeling

Literatuur en muziek op Crossing Border Festival

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s