Een zomer vol avontuur


In een strandstoel onder de stralende zon of onder een grote paraplu in je eigen tuin… weer of geen weer, een goed verhaal past er altijd bij!

In de jeugdafdeling wachten er mooie verhalen op avontuurlijke lezers.

Voor de allerkleinsten hebben we nieuwe prentenboeken vol vaart en humor in spe: Miniheksen van Loes Riphagen, Giraf leert fietsen van Marie-Louise, Honden doen niet aan ballet van Anna Kemp, Liselotte op de loer van Alexander Steffensmeier, Circus (zoek-en ontdekboek) van Doro Göb en Maak je niet dik van David Melling

Kinderen van 6 tot 12 jaar verwennen we met nieuwe hartverwarmende of bloedstollende verhalen: Heinrich Ooooh en de zaak van de Zwarte Zeven van Hilde E. Gerard, Meneer Gum en de Gnomen van Andy Stanton, Kronieken van Sooi Molenwieken van Mark Tijsman, De verzwegen brief van Karla Stoefs en Het spook van de Spoorzone van Bies van Ede.

Voor de 12 plussers zochten we een mooie selectie zomerlectuur bijeen, stuk voor stuk spannende verhalen: De zomer waarin alles veranderde van Jenny Han, De zomer van Gisteren en Pudding van Kristien Dieltiens, Alleen op zee van Michael Morpurgo, Een zomerdag in mijn hoofd van Gerda Van Erkel, Zeven kleine criminelen van Christian Frascella, Het moerasmeisje van Siobhan Dowd en Anders van Ragnar Hovland

We wensen jullie een avontuurlijke zomer toe!

Een zomer vol avontuur

Een gedachte over “Een zomer vol avontuur

  1. Anoniem zegt:

    Ik vond het een saai boek, met veel te veel namen waardoor het moeilijk werd om te volgen. Het verhaal vind i ook niet geweldig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s