Gekleurde portretten in Bib Brugse Poort (t.e.m. 7 juli)


In Bib Brugse Poort kan je een reeks ‘portretten met verhaal’ uit Malawi en Gent’ bekijken. Het begon allemaal in Malawi… Daar maakte vzw Kwasa Kwasa, een organisatie die zeer actief is in dit Afrikaans land, foto’s van mensen van alle leeftijden en noteerde ze in een notendop hun levensverhaal.

Met dit materiaal gingen een aantal buurtorganisaties aan de slag in hun eigen buurt. Ze fotografeerden bewoners en deden interviews. De foto’s en verhalen uit Malawi en Gent hangen naast elkaar op de tentoonstelling.  Bij elke foto staat een brievenbus. Wil je graag iets kwijt wil over de foto of het verhaal, dan kan je een brief schrijven naar de persoon in kwestie. Zo kan er een boeiende dialoog op gang komen.

Organisaties die meewerkten aan dit project zijn: 11.11.11. comité Brugse Poort, Buurtwerk Bloemekenswijk, Buurtwerk  Muide, Lokale Dienstencentra De Boei en Wibier en vzw Samenlevingsopbouw Ledeberg.   Voor meer info kan je terecht in Bib Brugse Poort (09 374 20 84  of brugsepoort.bib@gent.be)

Gekleurde portretten in Bib Brugse Poort (t.e.m. 7 juli)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s