Infoavond over de Waalse Krook (vr.7okt.)


In de aanloop naar de Dag van de Architectuur (zondag 9 oktober) worden de toekomstplannen voor de Waalse Krook voorgesteld in het Universiteitsforum op vrijdag 7 oktober om 20u. De architecten van de nieuwe site op de Waalse Krook komen er het hele verhaal uit de doeken doen, van embryonaal idee tot architecturaal voorstel.
Het nieuwe gebouw wordt zowel een bibliotheek van de toekomst en een Centrum voor Nieuwe Media als een forum van innovatieve ideeën en een plek voor gezellige ontmoetingen. Het wintercircus wordt gerenoveerd en krijgt nieuwe functies. De Waalse Krook wordt een mentaal en fysiek netwerk dat zich via nieuwe bruggen zal verbinden met de omliggende stadsdelen, zoals het Zuid en het François Laurentplein.
Iedereen is van harte welkom op vrijdag 7 oktober 2011 om 20 uur (deuren open 19.30 uur) in het groot auditorium van het UFO (Universiteitsforum), Sint-Pietersnieuwstraat 33-35.
Deelname is gratis. Inschrijven gewenst via e-mail architectuur@gent.be.
Een initiatief van de Dienst Monumentenzorg en Architectuur van de Stad Gent.

Volg het nieuws rond de Waalse Krook via de website, de nieuwsbrief, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Foursquare of RSS.

Infoavond over de Waalse Krook (vr.7okt.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s