Jazz in ’t Park achter Bib Zuid en in de bib


De Stad Gent organiseert binnenkort voor de 18de keer Jazz in ’t Park in het Gentse Zuidpark, aan de achterkant van Bib Zuid. Het laatste weekend van augustus en het eerst weekend van september kan iedereen weer gratis komen luisteren naar gevestigde namen uit de Belgische jazz-scène, maar eveneens naar jong jazztalent. Bij de opstelling van het programma wordt er immers nauw samengewerkt met Jazzlab Series dat de Belgische jazz actief tracht te stimuleren.
Het eerste weekend van Jazz in ’t Park staat ’s zaterdags onder meer  Narcissus, de groep rond Robin Verheyen op het podium . ’s Zondags komt o.a. Nathalie Loriers met een nieuw trio en nieuwe composities. 3 september, de zaterdag van het tweede weekend, is de topper Radio Chopstick, een hedendaags muziekproject dat in 2010 werd opgestart. De volgende dag zijn het Ivan Paduart Quintet en Mââk de hoofdacts.

Op de vijfde verdieping staat momenteel een themastand met cd’s van deze en van andere jazz-muzikanten die op het festival optreden. Een lijst met deze cd’s kan je hier vinden.

Jazz in ’t Park achter Bib Zuid en in de bib

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s