Leesgroepen in Bib Gent (2011-2012) – Schrijf nu in!


Lees je graag en wil je met andere boekenliefhebbers leeservaringen en –tips uitwisselen? Heb je zin om eens echt door te bomen over een boek? Dan is een leesgroep iets voor jou!
Vanaf oktober 2011 starten opnieuw leesgroepen in de hoofdbib en de bibfilialen. Er is nog plaats vrij in de nieuwe groepen van Ledeberg (za-vm), Sint-Amandsberg (za-vm) en Zwijnaarde (do-av) en in de bestaande groep Nieuw Gent (za-vm).

Wat is dat precies, een leesgroep?

Twaalf deelnemers komen vijf keer per jaar bij elkaar met een begeleider om een boek te bespreken. Je ontdekt meer invalshoeken dan je mogelijk acht en je scherpt je manier van lezen aan.
Voor één leesjaar betaal je 10 euro (vijf bijeenkomsten, koffie, thee en water inbegrepen). Inschrijven en betalen kan tot 21 september in de bib waar de leesgroep doorgaat.
De leesgroepen zijn een gezamenlijk initiatief van de Bibliotheek Gent en Vormingplus. De Bib zorgt voor de organisatie (planning, inschrijvingen, accommodatie, betaalde begeleiding) en Vormingplus zorgt voor de vorming en coaching van de begeleiders.

Leesgroepen in Bib Gent (2011-2012) – Schrijf nu in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s