Schrijf je in voor de Kinder- en Jeugdjury !


De inschrijvingen van de KJV-groepen in de bib zijn gestart! Het nieuwe leesjaar 2011-2012 begint in op zaterdag 8 oktober. Nieuwsgierig naar de boeken van dit jaar? Neem alvast een kijkje op de KJV-website ! De top-3 van vorig jaar vind je hier.

De Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen is een boekenjury van kinderen tussen 4 en 16 jaar, in zes leeftijdsgroepen. Elke groep leest, bespreekt en beoordeelt tien boeken. In Gent komen de juryleden zes keer samen in de bib aan het Zuid, om telkens twee boeken te bespreken (op woensdagnamiddagof zaterdag). Daarna stelt elk jurylid zijn/haar eigen top tien samen. De bib stuurt de stemmen naar Stichting Lezen, die ze verzamelt en telt voor heel Vlaanderen.

De winnaars worden in mei bekendgemaakt tijdens het grote boekenfeest. Voor de juryleden van Gent heeft de bib een eigen feestje en een verrassing in petto.

Wil je meelezen met KJV Gent ? Laat je dan zo vlug mogelijk inschrijven in de jeugdbib (Zuid): dat kan in de bib zelf, via de telefoon tijdens de openingsuren (09 266 70 00) of via e-mail. bibliotheek@gent.be. De bib laat je dan zo snel mogelijk weten op welke dagen jouw leeftijdsgroep bijeenkomt.

Schrijf je in voor de Kinder- en Jeugdjury !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s