Sluitingsdagen Gentse Feesten


Alle bibliotheken zijn gesloten tijdens de week van de Gentse Feesten, de filialen ook de week nadien.        De bib aan het Zuid is gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. zaterdag 23 juli (open vanaf ma.25 juli). De bibfilialen zijn gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. zaterdag 30 juli (open vanaf ma.1 augustus).    Het leescafé van bib Zuid is gesloten van maandag 11 juli t.e.m. zaterdag 23 juli (open vanaf ma.25 juli).

De leentermijn verlengen is mogelijk via de website van de bibliotheek of telefonisch via Gentinfo tel. 09 210 10 10 (maandag t.e.m. zaterdag van 8 tot 19 uur, ook dagelijks tijdens de week van de Gentse Feesten). Reserveren blijft ook mogelijk.

De terugbrengbus in de hoofdbibliotheek en in de filialen van Brugse Poort, Nieuw Gent, Mariakerke, Oostakker en Zwijnaarde  blijft open.

NB: De sluitingsdagen tellen niet mee in de berekening bij te laat inleveren of verlengen. De leentermijn wordt aangepast.

Sluitingsdagen Gentse Feesten

3 gedachtes over “Sluitingsdagen Gentse Feesten

 1. Hautekeete Jacques zegt:

  Ik vind dit fijn, want tijdens de Gentse feesten heb ik geen tijd om te lezen en de sluitingsdagen tellen niet mee in de berekening.

  Goeie Gentsche fiesten, en nie te zat hé

  Like

 2. bibliotheekgent zegt:

  @ Jacques: Hartelijk bedankt! Goeie feesten gehad, hopen we ? De hoofdbib is terug open vanaf vandaag, de filialen vanaf 1 augustus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s