‘De muur op!’ workshops voor kinderen in Bib Ledeberg


‘Ledeberg Leeft’ en dat zal je geweten hebben. In mei kan je voor het project ‘De muur op!’  in bib Ledeberg meewerken aan het ontwerpen en uitvoeren van een heuse muurschildering. Tegenover de bib verdwijnt een hoekhuis en komt er een groene sproet in de plaats. Groene sproeten zijn kleine pleintjes waar je even kan zitten in het zonnetje, plaats hebt om elkaar te ontmoeten en te spelen. Deze ‘groene hoek’ krijgt een artistiek tintje. Kinderen van 6 tot 12 jaar uit de buurt maken er samen met kunstenaar Klaas een fleurig plekje van.
De eerste activiteit gaat door op woensdag 4 mei van 14 tot 16 uur in Bib Ledeberg. Ook elke zaterdag in mei kan je terecht in de bib om mee te ontwerpen en te schilderen, telkens van 14.30 tot 16.30 uur. Op woensdag 25 mei kunnen kinderen (ook kleuters) samen met hun ouders aan de slag in de spel-o-theek. Al deze activiteiten zijn gratis en je hoeft niet te reserveren!
‘De muur op!’ is een project van de Dienst Cultuurparticipatie van de Stad Gent in samenwerking met Bibliotheek Ledeberg, Brede School Ledeberg – Samenlevingsopbouw Gent vzwvzw Jong (en Spel-o-theek De Toverboom)  en vzw Zmmogh.

‘De muur op!’ workshops voor kinderen in Bib Ledeberg

2 gedachtes over “‘De muur op!’ workshops voor kinderen in Bib Ledeberg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s