Bib aan huis zoekt nieuwe vrijwilligers


Kom je graag snuisteren in de bib en wil je ook andere mensen helpen voor wie dit
niet meer mogelijk is? Dan is ‘Bib aan huis’ misschien iets voor jou… Bibliotheek Gent en de Lokale Dienstencentra slaan de handen in elkaar om ‘Bib aan huis’ opnieuw leven in te blazen.
Lezen, naar muziek luisteren of naar een film kijken is voor velen een aangename en interessante vrijetijdsbesteding. Voor bejaarden, langdurig zieken en gehandicapten is het dikwijls moeilijk om zelf naar de bibliotheek te gaan en daar een boek, een tijdschrift, een cd of een film te kiezen. Voor hen is er ‘Bib aan huis’: vrijwilligers kiezen voor minder mobiele mensen boeken, cd’s enz. en brengen ze aan huis. Je kan gebruik maken van een flexibele ‘Bib aan huis’ lenerskaart (op naam van de lener) zodat je makkelijk de boeken kan brengen en halen.
Heb jij zin om mee te werken of wil je meer info? Neem dan contact op met het Lokaal Dienstencentrum in je buurt. Weet je niet bij welk dienstencentrum je terecht kan neem dan contact op met Isabel Hinnekint (contactpersoon LDC: 09 266 30 50) of Veerle Everaet (contactpersoon Bib Zuid: 09 266 71 35).

Bib aan huis zoekt nieuwe vrijwilligers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s