Theatermonoloog ‘Vreemde Grootmoeders’ in bib Zuid (di. 16/11)


In het kader van Schuun Volk en de Seniorenweek brengt acteur Mostafa Benkerroum de theatermonoloog ‘Vreemde Grootmoeders’ in de Achilles Musschezaal (12.30u – 13.25u).
Karim, de tienjarige zoon van een Vlaamse moeder en een Marokkaanse vader, gaat naar Marokko waar hij voor het eerst zijn Marokkaanse grootmoeder ontmoet. Met verwondering kijkt hij naar de gewoonten en tradities die niet dezelfde zijn als in zijn thuisland. Toch zal hij meer gelijkenissen dan verschillen ontdekken. Gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Mim El Messaoudi.
Mostafa Benkerroum (°1974) kwam toevallig in contact met theater en kreeg meteen de smaak goed te pakken. Hij werkt als acteur en regieassistent bij SERING vzw , een Antwerpse organisatie die mensen de kans wil geven op de planken te staan en samen te werken met professionele podiumkunstenaars. Hij speelde ook in de films Kassablanka (2002) en De Hel van Tanger (2006) . Momenteel werkt hij in ’t ARSENAAL mee aan BELGA, de eerste theatertekst van Rachida Lamrabet.

Gratis toegang.  Geen reservering mogelijk. Deuren open om 12 uur ; dicht om 12.30 uur of zodra volzet.

Theatermonoloog ‘Vreemde Grootmoeders’ in bib Zuid (di. 16/11)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s